fbpx

+316 401 27 500

Zijn jouw teksten altijd “gemakkelijk te begrijpen; helder, goed te onderscheiden”? Zo luidt namelijk, volgens de Dikke van Dale, de definitie van het woord “duidelijk”.

Begrijpen we elkaar wel?

Veel van de uitvragen die wij op ons bureau krijgen, staan vol met eisen en randvoorwaarden. Veelal opgenomen in de tekst van de uitvraag en soms nog aangevuld in een groot aantal bijlagen. Het is geen uitzondering dat één of meerdere bijlagen bestaan uit meer dan 300 (!) pagina’s. Een hele klus om dat op te stellen, maar ook een hele klus om goed te begrijpen wat de vraag van de opsteller nu precies is. Onduidelijkheid en discussie liggen op de loer. Deze onduidelijkheid zorgt er voor dat er in de contractfase (na de aanbesteding) veel tijd verloren gaat met vergaderen, mailen, enzovoorts.

Betaald krijgen voor wat je doet!

Hoe zorg je er nu voor dat jouw vraag wel goed begrepen wordt, zonder dat je een onevenredige inspanning daarvoor hoeft te leveren? Wij hebben binnen de Pointer software een methode ontwikkeld die je dwingt om bij de start van het project, je uitsluitend te concentreren op de feiten. De applicatie richt zich alleen op de duivelsdriekhoek van contractmanagement; Tijd, Geld en Kwaliteit. Het gevolg van het werken met de Pointer software is; meer omzet, hogere winstmarges en minder administratie.

Vraag een gratis demo aan

Nieuwsgierig geworden? Vraag een online demo aan en we laten je zien waarom je vandaag nog moet beginnen met het werken met de Pointer Software.

Facebook
Twitter
LinkedIn