fbpx

+316 401 27 500

“Ding, dong”. De deurbel! “Goedenavond heeft u iets over voor het KWF?”, vraagt de vriendelijke mevrouw voor de deur. Je sympathiseert met het KWF en geeft gul. “Maar was dit nu niet al de derde collectant deze week?”, vraag je jezelf af. Goede doelen en keuzes maken; bijzonder lastig.

49 % reductie CO2 uitstoot

Ook tijdens het werk staan we regelmatig voor deze onmogelijke opgave. 49% reductie van CO2 uitstoot in 2030, zelfs 95% in 2050, 50% minder gebruik van primaire grondstoffen in 2030 en een 100% circulaire economie in 2050. Hoe vertaal je deze beleidsdoelstellingen tot handelingen in jouw dagelijkse praktijk, een bijzonder lastige opgave.

Maak impact met SDG's

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen (oftewel SDG = Sustainable Development Goals) zijn opgesteld om jou daarin te ondersteunen. 17 hoofddoelen en 169 sub-doelen maken het voor jou mogelijk om Duurzame Ontwikkelingsdoelen te vertalen naar doelstellingen voor jouw project.

17 hoofddoelen en 169 sub-doelen

Ik hoor je denken; “169 sub-doelen? Dat zijn er best veel om binnen een project te managen!”. Wij van Pointer hebben alle 17 hoofddoelen en 169 sub-doelen opgenomen in onze software, waardoor het managen van Duurzame Ontwikkelingsdoelen binnen jouw project heel eenvoudig wordt. Met de Pointer software wordt het eenvoudig aantoonbaar wat de bijdrage is van jouw project aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen en dat kan je weer helpen bij je volgende uitvraag of aanbesteding.

Vraag een gratis demo aan

We leggen het je precies uit, hoe Pointer op jou projecten de impact gaat meten.
Facebook
Twitter
LinkedIn